Staf

5 rechthoek RenateGeuzinge NienesMoodlab apr.15Renate geuzinge, docent
Als  psychotherapeut en gz-psycholoog ben ik gespecialiseerd in vroege chronische traumatisering. Dat deed ik vanuit een scholing in meerdere methodes, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Groepsdynamica, Persoonsgerichte psychotherapie, Sensorimotor Psychotherapie en EMDR. Van 2010 tot 2013 heb ik me in de Verenigde Staten intensief bezig gehouden met neurowetenschappen in het algemeen en Interpersoonlijke Neurobiologie in het bijzonder. Dit heb ik onder meer gedaan door mij aan te sluiten bij de New York Studie Group of IPNB onder leiding van Dan Siegel. Mijn passie is om, met alles wat ik door de jaren heen heb geleerd, therapeuten, leraren en ouders te ondersteunen met hun clienten en kinderen.

Als docent richt ik mij op het samenbrengen en vertalen van de nieuwste wetenschappelijke concepten zodat deze toegankelijk en bruikbaar worden voor een breed publiek, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.
Lees de interviews met Renate  in Metafoor en in het magazine van Celevt. Meer informatie over Renate's loopbaan is te vinden op haar LinkedIn profiel. Kijk ook eens naar de publicatieslijst waarin je boekbesprekingen aantreft over specifieke IPNB gerelateerde boeken. 

Renate is beschikbaar voor (online) supervisie. Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak. 

 

 

marionMarjon Teisman, secretariele ondersteuning
Ik ben jaren lang werkzaam geweest als medisch secretaresse in een Universitair Ziekenhuis. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk een goed lopende organisatie is. Juist onder stressvolle omstandigheden is goede onderlinge communicatie enorm belangrijk. Later ben ik door Renate gevraagd om mee te werken aan de organisatie van de grote jaarcongressen voor de Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie (VCgP). Dat was altijd een flinke uitdaging en het gaf me veel voldoening als zo'n dag helemaal op rolletjes verliep en iedereen tevreden was. De mentale gezondheidszorg heeft altijd een warm plekje in mijn hart gehouden en het doet me dan ook veel plezier om naast mijn werk bij Kerkhof Medical Service het instituut voor IPNB te ondersteunen. Hier kan ik opnieuw mijn passie om mensen te verbinden combineren met de organisatie van workshops en studiedagen.

 

 

 

andriesAndries Wielens, ontwikkelaar
Na een studie bedrijfskunde in Groningen en een trainee periode bij Internatio-Mullier (Imtech), ben ik meer dan vijftien jaar werkzaam geweest bij handelsbedrijven. Eerst als directeur bij het familiebedrijf A.J. Wielens BV, daarna als lid van het Nederlandse management team van Eriks NV. Vervolgens heb ik tijdens een sabbatical leave bioethiek, ontwikkelingssamenwerking en duurzaamheid gestudeerd aan Columbia University in New York.

Het model van de 8 domeinen van integratie biedt een waardevol handvat voor zowel persoonlijke ontwikkeling & coaching, organisatie ontwikkeling, als bedrijfsoverdracht. Voor elk van deze gebieden is dan ook een specifieke module ontwikkeld. 

test

testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest