Docent

5 rechthoek RenateGeuzinge NienesMoodlab apr.15Renate Geuzinge
Als  psychotherapeut en gz-psycholoog ben ik gespecialiseerd in vroege chronische traumatisering. Dat deed ik vanuit een scholing in meerdere methodes, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Groepsdynamica, Persoonsgerichte psychotherapie, Sensorimotor Psychotherapie en EMDR. Van 2010 tot 2013 heb ik me in de Verenigde Staten intensief bezig gehouden met neurowetenschappen in het algemeen en Interpersoonlijke Neurobiologie in het bijzonder. Dit heb ik onder meer gedaan door mij aan te sluiten bij de New York Studie Group of IPNB onder leiding van Dan Siegel. Mijn passie is om, met alles wat ik door de jaren heen heb geleerd, therapeuten, leraren en ouders te ondersteunen met hun clienten en kinderen.

Als docent richt ik mij op het samenbrengen en vertalen van de nieuwste wetenschappelijke concepten zodat deze toegankelijk en bruikbaar worden voor een breed publiek, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.
Lees de interviews met Renate  in Metafoor en in het magazine van Celevt. Meer informatie over Renate's loopbaan is te vinden op haar LinkedIn profiel. Kijk ook eens naar de publicatieslijst waarin je boekbesprekingen aantreft over specifieke IPNB gerelateerde boeken. 

Renate is beschikbaar voor (online) supervisie. Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak. 

test

testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest