Aanbod

Het Instituut voor IPNB verzorgt lezingen, studiedagen en praktische workshops. Gezien het brede toepassingsgebied van IPNB is ook ons scholingsaanbod breed en gevarieerd. De tabbladen hierboven geven een indruk van de toepassingen.

Workshops en studiedagen op maat

Het Instituut biedt workshops en studiedagen op maat (en op locatie) voor GGZ-instellingen, beroepsverenigingen, onderwijsinstellingen, scholen of bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in een workshop of studiedag op maat? Stuur ons dan een korte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je wensen stuurt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

test

testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.